"Odigrao je toliko utakmica za BiH, a tek sada se priča o toj tetovaži..."

Oglasio se i trener Anderlechta

"Odigrao je toliko utakmica za BiH, a tek sada se priča o toj tetovaži..."

Ni u belgijskoj nogometnoj javnosti se ne stišava bura oko reprezentativca BiH s brojem 6.

Na Banjalučanina su se okomili navijači Anderlechta, kao i kompletna javnost u Belgiji, jer je podržao nasilje huligana AEK-a, koji su bakljama, petardama i Molotovljevim koktelima gađali navijače Ajaxa na utakmici Lige šampiona.

Njegov nepromišljeni potez osudio je i Anderlecht, a prema navodima u Belgiji, uz novčanu kaznu reprezentativac BiH s brojem šest bi vrlo lako mogao biti i otpušten iz kluba. Posebno jer se u tamošnjoj javnosti saznalo i za tetovažu vojvode Momčila Đujića kojom je "ukrasio" svoje tijelo.

Anderlechtov trener Hein Vanhaezebrouck nije želio dodatno dolijevati ulje na vatru, ali nije skrivao da je razočaran onim što je nekadašnji igrač Borca dosad pokazao u Belgiji.

"Odigrao je puno utakmica za BiH, ali niko nije pominjao tetovažu o kojoj se sad priča. Sada su se svi obrušili na to zbog medijske oluje koja vlada, no ako je potrebno analizirati tetovaže, puno ih igrača ima na svojim tijelima", kazao je Hein Vanhaezebrouck, prenose belgijski mediji, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Na početku sezone je igrao dobro, ali zbog nekih njegovih odluka izgubili smo bodove (crveni kartoni, penali...). Možete biti dobri koliko hoćete, međutim ako tako štetite svojoj momčadi..."

Izvjesno je da mu se bliži kraj u Anderlechtu, ali i u reprezentaciji BiH. Sa tetovažom četničkog vojvode svakako nije poželjan u svlačionici...

Top Komentari

Trebao je biti Vranjes otpusten iz reprezentacije jos onda kada je istetovirao mapu enitteta rs, pa se navodno pokajao, pa je preko toga istetovirao mapu rs, u stvari on se nije pokajao jer mu je reprezentacija BiH posluzila da se vise popularise kao fudbaler i da tako dobije bolji angazman u inostranstvu i naravno i time dobie vise para, e sad je Ognjen Vranjes dobro zabio reprezentaciji BiH dobro do balcaka. Ja ukoliko vidim da je i dalje u reprezentaciji Ognjen Vranjes, onda jebem mater reprezentaciji BiH i Prosineckom i nikada vise u buduce nece gledati nijednu utakmicu reprezentacije BiH.
77 4
casimiro
ljudi jebo njega nebitan lik.Zahvalnicu mu dati i cao!Sta mu se dize publicitet?
55 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi