Odlične vijesti: Bešić se priključio treninzima Evertona

Uskoro se vraća na teren

Odlične vijesti: Bešić se priključio treninzima Evertona

Endin Čaušević

Fudbaleri Everton već nekoliko dana nalaze se u Dubaiju gdje treniraju za naredi meč Premiershipa.

Uprava Evertona odlučila je da ekipa otputuje u Dubai gdje će boraviti pet dana u sklopu priprema za naredni meč. Ovo je odlučeno iz razloga što je u Liverpoolu trenutno dosta hladno i kišovito vrijeme.

Ipak, najvažnije vijesti s treninga Evertona su da se prvoj ekipi konačno priključio i bh. reprezentativac Muhamed Bešić. Bh. fudbaler već nekoliko mjeseci izbiva s terena zbog teške povrede koljena koju je zadobio početkom sezone.

No, Bešić je bio strpljiv sa svojim oporavkom, te je jučer konačno počeo trenirati s prvim timom. Naš fudbaler nije skidao osmijeh s lica dok je vrijedno radio na treningu Evertona. Očito je da Bešić s nestrpljenjem čeka povratak na teren, a to bi se trebalo desiti za nekoliko sedmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zbog povrede koju je naš reprezentativac zadobio na početku ove sezone Bešić još uvijek nije upisao nijedan nastup u dosadašnjoj sezoni Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi