Održan sastanak Agnellija i Allegrija!

U sjedištu Juventusa

Održan sastanak Agnellija i Allegrija!

A. Čaušević

Otkako je Juventus osvojio osmi uzastopni Scudetto i ispao iz Lige prvaka navijače Stare dame zanima samo jedna stvar, a to je ko će biti trener Bianconera sljedeće sezone. 

Gazda torinskog Andrea Agnelli i trener Massimilliano Allegri su danas održali toliko iščekivani sastanak, a nakon prve runde pregovora zaključeno je da se razgovori nastave sutra.

Agnelli i Allegri su se sinoć neformalno sastali tokom jedne večere, a danas je u treninig kampu Continassa održan i zvanični samit između dvije starne.

Sastanak je počeo oko 16:30, a završen je sat kasnije kada je iskusni stručnjak napustio sjedište Juventusa bez davanja ikakvih izjava.

Pola sata nakon Allegrija prostorije kluba su napustili Agnelli i potpredsjednik Pavel Nedved koji također nisu rekli ništa prisutnim novinarima.

Italijanski Sky Sport tvrdi da će pregovori biti nastavljeni sutra nakon jutarnjeg treninga kada će osim Allegrija i Agnellija biti prisutni i glavni operativci kluba Pavel Nedved i Fabio Paratici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako se očekivalo da Juventus objavi zvanično saopštenje povodom danas održanog sastanka to se neće desiti pa će više detalja biti poznato tek sutra.

Allegri sa Starom damom ima ugovor do 2020. godine. Otkako je preuzeo ekipu prije pet godina osvojio je 11 trofeja, uključujući pet uzastopnih Scudetta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi