Održana sjednica Upravnog odbora NK Bosna Visoko

Istaknuti jasni ciljevi

Održana sjednica Upravnog odbora NK Bosna Visoko

S. Mlaćo

U službenim prostorijama NK Bosna na gradskom stadionu Luke u Visokom, pod predsjedavanjem Nermina Kadrića, u utorak je održana redovna sjednica Upravnog odbora Nogometnog kluba Bosna Visoko kojoj su prisustvovali svi članovi.

Nakon što je usvojen dnevni red i zapisnik sa prethodne sjednice, predsjednik UO kluba Nermin Buco Kadrić upoznao je prisutne sa rezultatima provedbe zakuljučaka sa prethodne sjednice te izvjestio o tekučim i otvorenim pitanjima.

Obzirom da se u narednih deset dana Visočani odigravaju tri jako važne i moglo bi se reći presudne utakmice, sa analizom prethodnog kola kao i stanjem ekipe, članove Upravnog odbora upoznao je sportski direktor Mirza Laletović.

Pored gore navedenih, izvještaje po svojim zaduženjima podnijeli su i Adis Hajlovac, Muhamed Husić te generalni sekretar kluba Melvin Ahmetović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U proljetnom dijelu prvenstva bilo je očigledno da je sveti dres Bosne i teret osvajanja titule prilično težak za dobar dio naših mladih igrača, te im ovim putem upućujemo riječi podrške i obečavamo da će se njihov trud višestruki isplatiti te da će uprava znati nagraditi ovaj vanserijski uspjeh pred kojim se naš klub nalazi. S tim u vezi pozivamo igrače i stručni štab na krajnju ozbiljnost i maksimalno zalaganje  a zelenom terenu. Upravni odbor je opredjeljen za poštivanje pozitivnih zakonskih propisa u i ne podržava upotrebu pirotehničkih i drugih nedozvoljenih sredstava. Međutim s ponosom ističemo zalaganje i doprinos naših navijača za rezultate koje je ekipa ostvarila u toku sezone. Njihovo prisustvo, korektno ponašanje bez bilo kakvih incidenata na skoro svakoj utakmici dalo je dodatni motiv i obavezu nama svima da opravdamo povjerenje i dobrim rezultatima zahvalimo na njihovom trudu i podršci. S tim u vezi upravni odbor donosi odluku da će omogučiti organizovani odlazak na sva preostala gostovanja za navijačku skupinu DEMONI", istakao je na sjednici predsjednik UO NK Bosna Nermin Buco Kadrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi