Oduševio Italijane: Pogledajte kako Dani Džeko pjeva himnu Rome

Velika podrška za našeg kapitena

Oduševio Italijane: Pogledajte kako Dani Džeko pjeva himnu Rome

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome u nedjelju su na Olimpicu pobijedili Milan sa 2:1 u derbiju devetog kola italijanske Serije A.

Roma je uspjela da dođe do tri boda iako je bila itekako oslabljena zbog povrijeđenih igrača. No, Vučica je pokazala veliku želju u derbiju protiv Milana i na kraju zasluženo slavila sa 2:1.

Prvi gol za Romu postigao je bh. napadač Edin Džeko koji se vratio na teren iako se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede jagodične kosti. No, Džeko je kao pravi kapiten zaigrao od prve minute i ponovo je zabio gol.

Naš kapiten je imao i veliku podršku s tribina od strane supruge Amre, te njegove djece Une i Danija. U centru pažnje italijanske javnosti našao se njegov sin Dani koji je iz sveg srca pjevao himnu Rome pred početak meča.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Video je objavila Amra na svom Instagram profilu, a ubrzo je Dani postao glavna tema navijača Rome koji su oduševljeni što sin njihovog najboljeg igrača toliko voli ovaj klub.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjnakvadrat
Masallah kako je lijep, nek je zdrav i ziv puno ljeta i godina
16 3
TitkusMojeJelo
Nadam se da zna pjevat i himnu Jedna si jedina
11 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi