Oglasili se iz FK Partizan: Pokradeni smo u derbiju

Zvezda slavila u 150. derbiju ljutih rivala

Oglasili se iz FK Partizan: Pokradeni smo u derbiju

Fudbaleri Partizana poraženi su juče u 150. vječitom derbiju od Crvene zvezde rezultatom 2:1, pa poslije 24. odigrana kola imaju čak 32 boda zaostatka za ljutim rivalom. Poslije neuspjeha crno-bijeli su doživjeli novi pad na tabeli Superlige i sad zauzimaju 6. poziciju.

U klubu su nakon meča bili vidno razočarani, ali ne toliko igrom svojih igrača, koliko odlukama glavnog arbitra Vlade Glođovića i njegovih pomoćnika, koji su po njihovom mišljenju svojim katastrofalnim greškama umnogome uticali na konačan ishod meča.

Posebne kritike upućene su na nedosuđen penal za ekipu iz Humske, a crno-bijelima je sporan bio i ofsajd u kojem se našao mladi Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Večeras se u Humskoj 1 obreo čovjek loših namjera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom – unišititi fudbalsku igru, sebe promovisati u neslavnu zvijezdu večeri, uništiti sve dobro što odlikuje najveću utakmicu ovih prostora. Čovjek loših namjera je vješto posmatrao svoj plijen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji Partizanu nisu svirali penal dvije decenije, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja. Prekršaj nad Nemanjom Mihajlovićem je jedan od najeklatantnijih, gotovo udžbeničkih primjera u kojima se nedvosmisleno dosuđuje najstroža kazna. Ne i kod čovjeka loših namjera. Mirno je posmatrao i odmahivao rukom. Kao da želi da odbije bilo kakvu primisao savjesti i morala, kao da su to kategorije koje načelniku Policijske uprave u Vrbasu nikada nisu bile poznate", stoji između ostalog u saopštenju Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi