Oglasio se i Dušan Bajević: "Nalazimo se u situaciji u kojoj ranije nikada nismo bili"

Jasna poruka selektora bh. reprezentacije

Oglasio se i Dušan Bajević: "Nalazimo se u situaciji u kojoj ranije nikada nismo bili"

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine zbog pandemije koronavirusa neće meč baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo igrati krajem ovog mjeseca.

Zmajevi su 26. marta u Zenici trebali igrati polufinale baraža protiv Sjeverne Irske, ali je UEFA zbog pandemije koronavirusa odgodila ove utakmice. Plan je ukoliko se situacija popravi da se ove utakmice igraju u junu.

Zbog cijele ove situacije i haosa koji vlada širom Evrope oglasio se i selektor naše selekcije Dušan Bajević koji je poslao jasnu poruku.

"Nalazimo se u situaciji u kojoj ranije nikada nismo bili. Moramo shvatiti da od nas samih najviše zavisi naša lična zaštita i zaštita svih oko nas. Obratimo pažnju na najstarije među nama i pomozimo im. Poštujmo sve ono što nam preporučuju nadležni organi. Ostanimo kući to je najvažnije. Ja i moja porodica već jesmo", poručio je Bajević.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Ivica_Osim8
Moramo nekad nešto i proći, neke države su prije ovo prolazile, pa su naučile kako treba i šta treba poduzeti, i ovaj virus su spremne dočekale sa sistemski ugradjenim odbranbenim mehanizmom, sve po PS-u, tako da imamo mi dosta toga korisnog izvući iz ovoga, kao što je činjenica da Europa nikom ne pomaže, dokaz je Italija koja je članica ??, i ne bi me čudilo da napusti nakon godinu dvije, jer su je svi od****li, ko što kažu "uzadaj se use i u svoje kljuse", takodjer proizvodnja i industrija se moraju do 2021 za 50% povećati, jer smo valjda svjesni sad, kad zatvore granice gotovo je, nema uvoza, a živimo od uvoza, što je stvarno sramota, ima tu još mnogo toga, ali ne želim da se pravim pametan, ima vas dosta sa sve tri strane, koji me razumijete i znate bolje od mene što je sasvim normalno, živi bili moramo napredovati i počet lijepiti naljepnice made in BiH, bez toga smo nula..... Poz
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti