Oglasio se otac Luke Jovića: Moj sin neće u Barcelonu!
Mladi napadač iz Srbije je zadivio apsolutno sve. Velikani se otimaju za njegov potpis (Foto: EPA)

Odbili ponudu Katalonaca

Oglasio se otac Luke Jovića: Moj sin neće u Barcelonu!

M. Šljivak

Srbijanski fudbaler Luka Jović (21) mogao bi ovog ljeta napraviti veliki transfer.

Interes za talentovanog momka iz Bijeljine je zaita ogroman. Traže ga velikani evropskog fudbala među kojima su Barcelona, Bayern, Real, Juventus...

Međutim, prema pisanju njemačkog Bilda Jović je odlučio da odbije Barcelonu i to je za ovaj list potvrdio njegov otac Milan.

"Luka ima ponude. Jedna od tih je iz Barcelone, ali on nije zainteresovan", rekao je Milan Jović, te je dodao:

"Luka želi da igra u Ligi prvaka. Međutim, nije siguran da li bi igrao standardno u Barceloni", istakao je stariji Jović.

Moguće je da se na kraju Jović odluči i za ostanak u Eintrachtu. Ako tim iz Frankfurta uspije izboriti Ligu prvaka, u čemu su jako blizu, Jović bi barem još neko vrijeme mogao ostati u klubu.

Međutim, njemački tim je svjestan da ima "zlatnu koku" u rukama. Spremni su da ga prodaju za pravu cifru, a spominje se da bi Luka mogao biti naplaćen i čak 65 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prelazak u Barcelonu je prema svemu sudeći otpao, a ni Bayern nije spreman da 21-godišnjeg napadača dovede, jer su već ponudili produžetak saradnje iskusnom Poljaku Robertu Lewandowskom.

Jović je ove sezone odigrao ukupno 38 utakmica u svim takmičenjima za Eintracht i ima učinak od 24 gola i sedam asistencija.

Top Komentari

Zoilomas
Pojacat ce on neki tim iz PC
2 0
rp50
Ej tek mu 21 godina kakav kralj,ej 21.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi