Oglečevac: Imam nekoliko ponuda, dobro ću razmisliti o daljnjoj karijeri
Oglečevac je u prošloj sezoni bio jedan od najzaslužnijih za opstanak kluba iz Tešnja

Ofanzivcu TOŠK-a Istekao ugovor

Oglečevac: Imam nekoliko ponuda, dobro ću razmisliti o daljnjoj karijeri

D. Kurbegović

U nedavno završenoj sezoni 1.lige FBiH bilo je dosta uzbuđenja, kako u borbi za prvaka, tako i u borbi za opstanak, gdje se nekoliko ekipa do samog kraja borilo za ostanak u ligi. TOŠK iz Tešnja je ekipa, koja je drugi dio sezone odigrala veoma dobro, te na kraju sasvim zasluženo izborila opstanak u drugom po jačini rangu takmičenja u BiH.

Jedan od najboljih igrača kluba iz Tešnja bio je 27-godišnji ofanzivac Nedim Oglečevac, koji je svojim golovima i asistencijama dosta doprinjeo ostanku TOŠK-a u 1.ligi. Ovom nogometašu, koji igra na krilnim pozicijama istekao je ugovor s klubom iz Tešnja, te je neizvjesno gdje će nastaviti karijeru.

"Proveo sam prelijepu polusezonu u Tešnju, imali smo zaista dobar drugi dio sezone i kada su nas svi otpisali, mi smo se digli i na kraju završili sezonu na odličnom devetom mjestu. Tešanj je zaista nogometna sredina, jedan je od najposjećenijih stadiona u 1.ligi FBiH, te zahvaljujući našim navijačima i naredne sezone ćemo igrati u ovome rangu takmičenja", ističe Oglečevac,

Zadovoljan je sezonom, a potvrda toga je i nekoliko ponuda za nastavak karijere

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Još je rano govoriti, gdje ću igrati narednu sezonu. Sve opcije su otvorene, imam dvije ponude iz Premijer lige, ali i nešto za inostranstvo. Gdje god da odem ili ostanem u TOŠK-u nadam se da ću nastaviti s dobrim i standardnim igrama. Meni je najbitnije da igram, nisam u godinama da se zadovoljavam grijanjem klupe u nekim klubovima iz Premijer lige, tako da ću dobro razmisliti o daljoj karijeri", kazao je za SportSport.ba Nedim Oglečevac, bivši nogometaš Sarajeva, Slavije, Čelika, Bosne, Olimpica, koji je u prošloj sezoni imao učinak od 24 nastupa uz pet golova i tri asistencije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi