Koroman otkrio zbog čega je priveden na granici: Nisam ništa opovrgao!

Negativno iznenađenje ga je dočekalo jučer

Koroman otkrio zbog čega je priveden na granici: Nisam ništa opovrgao!

S. Mlaćo

Bivši srbijanski reprezentativac Ognjen Koroman priveden je sinoć na granici između naše zemlje i Srbije u mjestu Karakaj.

Koroman je krenuo u Srbiju po sina Jakova kod bivše supruge, ali ga je dočekalo negativno iznenađenje.

Priveli su ga i držali pet sati, a zatim je u odveden u Beograd na saslušanje. Razlog su njegovi statusi na facebooku u vezi sa FS Srbije i stanjem u srbijanskom nogometu koje je žestoko kritikovao.

"Priveli su me zbog pisanja na društvenim mrežama o Zvezdanu Terziću i Slaviši Kokezi, tako su mi rekli. Možda i zbog pisanja o predsedniku Aleksandru Vučiću, ali su naveli samo ovu dvojicu. Moram da istaknem da su policajci bili super i maksimalno korektni prema meni, stvarno nemam reči. Oni su samo radili svoj posao", rekao je Koroman za Nova.rs.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ističe da nije oporvgao svoja pisanja, a da će daljnja istraga pokazati da li je prekršio pravila.

"Dalje idu postupak kod tužioca, oni će da proveravaju da li je bilo neke pretnje državnom sistemu. Nisam opovrgao ništa što sam rekao i napisao. Gleda se da li je bilo podstrekivanja na bunt, zbog pominjanja navijača, što sam negirao, jer niti zovem na bunt, niti želim zlo nekome, niti pretim ili ugrožavam nečiju bezbednost. Samo imam pravo da kažem šta mislim", dodao je Koroman koji živi na Palama.

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Kakav amater, da ne kažem po******
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi