Drama još traje: Policija na granici zaustavila Ognjena Koromana i ne želi ga pustiti

Sa njim je i njegov devetogodišnji sin

Drama još traje: Policija na granici zaustavila Ognjena Koromana i ne želi ga pustiti

S. Mlaćo
Nekadašnji reprezentativac Srbije rođen u našoj zemlji Ognjen Koroman našao se danas u velikim problemima.

Kako prenosi direktno.rs., Koroman je zaustavljen na graničnom prelazu Karakaj, a došao je u Srbiju po sina.

Policija RS ga je privela, a drama još uvijek traje.

"Ostao sam šokiran, besan, privela me je policija odmah po ulasku u Srbiju. Bukvano su me priveli, okružili policijom, a zatim me sa sinom od devet godina drže u automobilu već tri sata. Tretiraju nas kao da smo da ne kažem šta“, kazao je Koroman pa nastavio.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ne znaju ni oni sami zašto sam neprijatelj broj jedan, da li sam priveden, zbog čega ne smem da se vratim u RS. Kažu, čekaju naređenja iz Beograda, navodno će policija iz prestonice doći po mene da me ispituje. O čemu, ne znaju ni oni mada su korektni, ljubazni. Svašta sam doživeo u životu, ali ovakvu bruku nisam. Čekamo, šta drugo“.

Koroman je poznat kao osoba bez 'dlake na jeziku', pa često zna komentarisati stanje u Srbiji, a nedavno je žestoko kritikovao fudbalsku vladu te zemlje.

Top Komentari

Ko_je_babo
Ovaj cetnik je bio najgoropadniji kad smo igrali s njima u Beogradu. Sad ces u prdekanu,smradu.
11 0
realista1982
To ti je hvala od tvojih!!!
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti