Ognjen Vranješ odlazi u Sporting Gijon!

Potvrđeno na klupskoj stranici

Ognjen Vranješ odlazi u Sporting Gijon!

Fudbalski bh. reprezentativac Ognjen Vranješ karijeru će nastaviti u Primeri, tačnije u Sportingu iz Gijona. 

Vranješ je svojim nastupima zainteresovao brojne klubove, a nakon što je dobio ponudu Gijona odlučio je raskinuti ugovor sa Gaziantepsporom i kao slobodan igrač doputovati u Španiju na ljekarske preglede. 

Iz španskog prvoligaša su saopštili da je postignut dogovor sa Vranješom i preostalo je još samo da prođe ljekarske preglede i zvanično potpiše ugovor sa Sportingom koji zauzima pretposljednju poziciju u Primeri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Vranješ je prije Gaziantepspora nosio dresove Borca, Crvene zvezde, Napretka, Sheriffa, Krasnodara, Alanije i Elazigspora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi