Bivši Zmaj poručio na Instagramu: Sad bauštelci nastavite navijati za svoje reprezentacije

Oglasio se nakon poraza u Poljskoj

Bivši Zmaj poručio na Instagramu: Sad bauštelci nastavite navijati za svoje reprezentacije

E. Čaušević

Bh. reprezentacija poražena je večeras u gostima protiv Poljske sa 3:0 u meču četvrtog kola Lige nacija.

Nakon utakmice na Instagramu se oglasio bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ koji je imao poruke za pojedine navijače naše zemlje s kojima odavno nije u dobrim odnosima.

Zbog svog ponašanja ovaj fudbaler već neko vrijeme ne igra u dresu nacionalnog tima, a nakon poraza od Poljske odlučio je da se oglasi na Instagramu.

"Sad bauštelci nastavite navijati za svoje reprezentacije (Švedska, Njemačka, Austrija itd...)", napisao je nekadašnji bh. reprezentativac.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Arnel925
Veliki igrač. I samo radi ovi "fanatikosa" ne igra. Šteta, prije bi izbacio ove dijasporce fanatikose nego Ognjena iz reprezentacije jer uvijek je davao svoj maksimum i bio opasnost i na desnom krilu i u odbrani. Kolasinac, Vranjes, Bicakcic, Sunjic, Ahmedhodžić, Hadzikadunic i Sanicanin imali bi žestoku odbranu.
15 55
benjamin
Ti si konj pa konj dzaba ti sve. Idiot ostaje uvijek idiot i da ti nije bilo ove reprezentacije sad bi igrao u Ljubicu iz Prnjavora
21 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi