"Ne trebamo se nikom pravdati, mogli smo postići još koji gol"

Poljak smatra da je pobjeda zaslužena

"Ne trebamo se nikom pravdati, mogli smo postići još koji gol"

A. Čaušević

Iako je dojam da je Craig Pawson odlukom da isključi Anela Ahmedhodžića pomogao Poljskoj, Mateusz Klich ima drugačije mišljenje. 

Utakmica je na kraju završena rezulatom 3:0, a veznjak Leeds Uniteda smatra da je rezultat na kraju mogao biti i ubjedljiviji.

"Dobili su crveni karton poprilično rano, to nam je sigurno pomoglo, a nije zasmetalo. Međutim, nemamo se mi kome šta pravdati ovdje. Robert je bio sam", kazao je Klich.

"Postigli smo tri gola, mogli smo postići i više. Zasluženo smo pobijedili", poručio je ovaj 30-godišnjak.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pobjedom nad Bosnom i Hercegovinom Poljska je izbila na prvo mjesto grupe 1 Lige A te je dva kola prije kraja u dobroj poziciji da se plasira na završni turnir Lige nacija.

Top Komentari

crni1000
lazi lazi svi smo vidjeli da nije bio crveni!!!
1 0
user1583752673
Mogli ste vi umalo ne reko
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi