Oko mu skroz zatvoreno: Gameiro objavio fotografiju nakon sudara s Piqueom

Ne vidi na lijevo oko

Oko mu skroz zatvoreno: Gameiro objavio fotografiju nakon sudara s Piqueom

Endin Čaušević

Fudbaleri Valencije sinoć su u gostima remzirali protiv Barcelone (2:2) u velikom derbiju La Lige.

Valencia je Camp Nou mogla napustiti s tri boda jer su imali 2:0 nakon pola sata igre, ali je katalonski klub na krilima Lionela Messija na kraju stigao do remija. Šišmiši su do vodstva došli nakon gola Kevina Gameira koji je u finišu prvog dijela morao napustiti teren.

Gameiro se sudario s Piqueom, te zbog povrede oka nije bio u mogućnosti da nastavi utakmicu. S druge strane Pique je dobio posjekotinu na glavi, ali su Barcini ljekari uspjeli zaustaviti krvarenje.

Napadač Valencije je pokušao igrati, no otok iznad njegovog lijevog oka bio je sve veći i na kraju je morao izaći iz igre. Gameiro se danas oglasio na Twitteru i pokazao u kakvom stanju se nalazi, odnosno da zbog povrede uopšte ne može gledati na lijevo oko.

Pique za rođendan završio razbijene glave

Puno gore je prošao Gerard Pique koji je na istoj utakmici nakon žestokog sudara sa igračem Valencije Kevinom Gameirom završio razbijene glave i sa krvi na licu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrač Valencije je glavom pokušao uputiti udarac na gol Barcelone i u skoku laktom udario Piquea u glavu, a igrač Barcelone je zaradio hematom na glavi.

Pique je jučer proslavio i 32. rođendan, a može se reći da nije imao previše razloga za slavlje jer pored lošeg rezultata završio je još i razbijene glave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi