15

Komentari (15)

jazz
Štrumfovsko pašće puće od ljubomore
genter
Kako glup tekst, pa ne mogu se natjerati da me interesuje kad me realno boli k****.Pa ni zene ne prate zenski fudbal.
Ingot
Ne samo glupo nego i opasno, jer zbog nacina na koji pisu danasnji novinari, ako kazes da te nesto jednostavno ne zanima, ili te sto kazes boli k. ispadas `okorjeli primitivac` kako stoji u naslovu texta.
Ingot
Prosle godine u aprilu mjesecu, djecaci do 15 godina sto igraju za FC Dallas odigrali prijateljsku utakmicu protiv zenskog seniorskog tima USA. I dobili 5-2, ko ne vjeruje lako ce ga proguglat. Novinaru izvini ali ti si moron
mlacenica1
Realno, dzaba im sto dolazi Chelsea kad je zenski fudbal ekstremno nezanimljiv. Nije problem u Sarajevu I publici, vec je to tolika ubleha od sporta da ima prostora za klub iz BiH da bude uspjesan. Da je to neko znanje i uspjeh u sportskom menadzmentu, biznisu, organizaciji, treninzima, pa valjda bi se malo pokazalo I na muskom klubu pa bi bar bili u nasoj drzavi prvi.
DamirT
koji glup tekst...
jazz
Šta ima plavi novinarčiću?Odavno ovakav podliji komentar ne pročitah od ovakvog tornjaka uhljeba.
tale
Svaka njima cast na rezultatu, al ni mene niko ne dolazi gledati na posao kako radim, pa sta sad trebam sjedit i plakati?Nisam nikom zanimljiv, nit je ikom zanimljivo to sto radim, isto tako i ove zenske, nisu nikom zanimljive i zasto bi neko isao gledati nesto sto ga ne zanima!?
ratip irats
Neki dan sam i napiso, nek gostuje Celzi, taman i zenski, pa kako god bude...
jazz
papak pogledaj mu facu samo na faceboku
19211921
Tuzna istina. Sretno djevojkama!
Mu'min Juventino FKS
Zenski fudbal, zene ovo, zene ono, zena predajednica, daj ugradite jos jos k... pa da jebu muzeve. Ha ya... sve je to pogresno od postabka sviheta sad ce to sostonisti da isprave... kakao ste naivni i glupi fuh
Ado napoli
De su ti sarajlije u sarajevu matere ti Sandzacko-siptarski
Rustempasa
Culicu nikad kraja
Medo-Brundo
Stvarno do sada nista nisam rekao za ovog tipa sto pise ali kada sam krenuo ovo citati skontao sam da je to taj Culic.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.