Olimpija dobila novog trenera

Mandarić iznenadio sve

Olimpija dobila novog trenera

S. Mlaćo

Ljubljanska Olimpija je danas imenovala novog šefa stručnog štaba.

Radi se o bivšem treneru hrvatskog Osijeka Dini Skenderu koji će pokušati probuditi momčad i doći do titule prvaka.

"Ovo mi je velika čast i izazov. Hvala predsjedniku Milanu Mandariću što mi je dao priliku za dokazivanje i nadam se kako ću opravdati njegovo povjerenje. Olimpija je veliko ime u slovenskom nogometu, klub ima jako puno dobrih igrača i nadam se kako ćemo zaključiti prvenstvo na najbolji mogući način. S čvrstim psihološkim pristupom pokušat ćemo što prije riješiti trenutačnu krizu, koja je po mojoj procjeni posljedica spleta okolnosti", kazao je Skender na zvaničnom predstavljanju.

Skender će danas voditi momčad, a debi ga očekuje u nedjelju na gostovanju kod NK Domžale u veoma važnom meču za tim iz Ljubljane.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Olimpija je trenutno lider na tabeli sa bodom prednosti nad glavnim rivalom Mariborom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi