21

Komentari (21)

mido1921
Begiću mamu li ti korumpiranu. Naguzio si se Vici da budeš počasni predsjednik. Krepat ćeš ko ker a pokenjat ću ti se na grob.
LesinarBL
Borac šampion
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Članak pisao ucenik 1 razreda osnovne skole koji svoj vokabular poboljšava preko Palčića i Vesele sveske,svaka cast novinarski jadovi
Manager
Da je 'Palčić' i 'Vesela Sveska' ,a da nije 'SCANDAL' , 'Svet' i 'Express' ..
Alpasinacxx
Sram vas bilo što vidite ovaj portal, niti jednim člankom niste skrenuli pažnju na kriminal u režiji banjalučke genocidne stoke, ali ste za pola sata napisali da se Sarajevo raduje Olimpicovim očajnim potezima. Fuj, za 50 KM se prodate. Možda da malo izanalizirate na koji način je Borac došao do 31/33 boda.
Manager
imam ja napisane tekstove ,samo ako hoće objavit ,poslat ću im
NorthSide
Škorić na nivou, navikli smo na tvoje retardirane članke. Hebo li te vico u pakaš nema goreg od balije, ****** na portalu šuti o krađama, ****** u savezu podržava krađe.
Manager
'arane pogledaj samo komentare na člancima kada je Vico gostovao i obećavao VAR i terene ..
NorthSide
@Manager sve znam bruda i iskreno sam se i ja ponadao da bi mogao i bit nešto bolji al je kurvin sin koji nam ligu vrati 20 godina unazad!
Lavillenie
Da nisu istupili remizirali bi protiv Torpeda hahahaha
Bordobjeli
Šteta što su odigrali sve mečeve sa plavom nejači.. Upisali bi pobjedu u proljetnom dijelu sezone, ovako ruše se rekordi nižu se uspjesi... SRETAN ROĐENDAN PLAVA NEJAČI!!!!
starigrad
E ČUJ PLAVA NEJAČ. TO kralju Bordo Bjeli. Hahahahaha
Lavillenie
@Bordobjeli Sretna proslava titule steta sto nece biti navijaca u Lavoru
HUNTER
Neko u Evropu, a neko šetati Lutvu. Neprocjenjivo
ratip irats
OVO PROFESIONALNO NOVINARSTVO?? Koja ste vi bruka od novinara!!
rabodimis
SMRADOVI sto se furate da ste novinari, kako vas nije stid napisat ovako nesto ? Sta je bilo sa udaranjem u tunelu ? Sta je sa svim ocitim kradjama ? Koliki je vas tal u prodaji drzave papku ? Sutite i otvoreno podrzavate sve i jednog kriminalca koji se pojavi u BiH-a sportu..
avdoegy
Prvo jako glupa tema teksta a drugo i netačna jer Borac treba kiks protiv TCa i Slobode a ne ili.
Kladionicar_iz_mira
Fuj. Kako vas nije stid ovako nesto napisati?!?!? Vicini podanici.
user1616752876
Ako ne odigraju ove dvije onda bi trebalo sve utakmice da se registruju sluzbenim rezultatom 3-0 tako da niko ne bude zakinut
hzsg
AUTORE TEKSTA - KAKAV IDIOTSKI NASLOV. U PITANJU JE OPSTANAK NOGOMETA ILI FUDBALA U JEDINOJ NAM DRŽAVI. ILI DA VICI I DODIKU PREPUSTIMO DA ODLUČUJU O SVEMU.
ratip irats
Od kad je gosp. Zeljkovic gostovao u garazi, ovi bas prevrnuli!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.