24

Komentari (24)

DanteDMC
Ma nafuro se čovjek, vidjeo tako nešto u Italiji pa se malo zanio.
kukuruz
Od svih dana u godini, ovaj za bajram odabrao tu psovku. Jeste malo čudno ali je vrlo specifična situacija.
Asam85
Bravo Zorane Grbiću, naravno pod uslovom da je informacija tačna. Molim te gospodine Dodik odcijepi se od ove *******e bagre koja ni u mubarek danima ne može da se suzdrži od iskazivanje koliko smeće čovjek može da bude.
Usamljeni Hashishar
Dobrodošli u 14. vijek!!!!! Eto kako se poštuje sloboda govora u bejha.
GuiliDamou
Ahhahaahahahahhaahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
Mahatma.Barbie
A to vam je klasični balkanski primitivizam i krkanluk. Kako bi neko pokazao da je baš pravo ljut onda opsuje Boga. Preruzno to zvuči kada vi slušate bio neko vjernik ili ateista. Nek mu je dao crveni.
Pocelo je pocelo, ves se štela koja ce ekipa ispasti a ko ce biti šampion, dakle sudije kroje tabelu.
user540
Mozda je covjek ateista, opsovo, brate jest ruzno, al svako malo cujes kako neko Tita opsuje, mislim na ulici pa niko mu za to ni zuti nije dao kamalo crveni.
Asam85
Ti si lud do bola, kakvo bolesno poređenje.
user540
Bolesno poredjenje? Ne znam koje si godiste, al za moje roditelje Tito je ispred boga, zaradili penziju u njegovom sistemu, dobili stan, svake godine isli na more, al ne ko danas samo preko vikenda, vec 15 dana, a nisu bili clanovi komunisticke partije, a danas dobro moras lizati s.... da bi imo samo hl**** da jedes. I koje tu lud?
user1574859714
E cuj tito,obicni covjek,smrtnik ispred Boga ?? E svasta ce covjek procitati. Druga stvar ako je ateista znaci ne vjeruje u Boga Zasto ga onda psuje??
user540
Pricas o Bogu koda si ga upozno, reci mi gdje zivi da ga i ja posjetim.
seibeg
Ne provaljuj se, hajvane.
Ajax11
3 crvena mu treba dati-ramazan on Boga psuje
Manager
I ja sam za to da se daje crveni za ovakve i slične stvari. Ali druže trebaš shvatiti da se ustav i zakoni trebaju poštovati. Po ustavu Bosna i Hercegovina ,a samim time ni Premijer Liga Bosne i Hercegovine nije Islamska republika. Ne žive u Bosni i Hercegovini ,a ni u Premijer Ligi ne igraju samo muslimani ,nije svima Ramazan 'sveti mjsec'. U pravilniku suđenja vjv. stoji propisana kazna za bogohuljenje ,ali ne stoji posebna kazna za bogohuljenje u islamskom mjesecu Ramazanu ,izmeđuostalog jer islamski kalendar nije službeni kalendar države BiH. I ja sam musliman ,ali trebaš shvatiti da ne živimo u islamskoj državi , iako je većinsko stanovništvo muslimansko. BHPL nije islamska liga i nije uređena po islamskom pravu. Tako da to što je Ramazan muslimanima ,nema nikakvog pravno-posljedičnog efekta u zakonima države i nogometne/fudbalske lige. Možda bi htjeli da je drugačije ,ali ovo je činjenično stanje sad trenutno.
Asam85
I ti dobiješ ovoliko dislajkova, onda znaš u kakvom haosu i nemoralu mi živimo, nažalost !
Ajax11
user1583752673
Najzalosnije sto je on vjerovatno islamske vjeroispovijesti
Hmoa
Nema to nikakve veze sa Islamskom državom ili propisima i zakonima države , za sve tri monoteističke religije je Bog isti , prema tome to bi se trebalo svugdje kažnjavati, ne znam da li si upratio Buffon je prije par mjeseci u Italiji imao istu situaciju gdje je opsovao te je isključen, suspendovan na par tekmi i novčano kažnjen sa 5000€, tako da podržavam ovo svaka čast sudiji !
Ajax11
Anel je musliman i on bi dobro trebao znati śta se smije a sta ne! Isto onaj koji na terenu pauje Isusa ili pi…kara treba odmah da dobije crveni! Nikakvu ja tu razliku nepravim
Fourteenwords
@Hmoa tako je,bez obzira na vjeroispovjest za ovakve stvari najstroze kazne,bravo sudac!
user1597247084
Gavric polomi Dedica i ne dobije drugi zuti nego Dedic dobije direktni crveni jer je opsovao
gogs
Sad kao ne smije se psovati Bog, odmah crveni?
BosanacBosnjakBosnjanin
Kakvog bogohuljenja?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.