Vojvodić uskoro skraćuje spisak: Neće mi biti lako, svi daju maksimum

Olimpik želi naslov prvaka, pripreme se nastavljaju u Međugorju

Vojvodić uskoro skraćuje spisak: Neće mi biti lako, svi daju maksimum

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika vrijedno se spremaju za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Darko Vojvodić je zajedno sa svojim saradnicima, nametnuo jak tempo na startu priprema, a kako sam kaže zadovoljan je kako njegovi momci rade.

"Zaista sam prezadovoljan kako se svi odnose prema obavezama na treningu. Vidi se napredak u volji, želji, htijenju da napravimo jedan pravi tim. Što je jako bitno svi odlično podnose sve napore", rekao je u uvodu Vojvodić.

Iako je veliki broj fudbalera na treninzima, spisak putnika na pripreme u Međugorju će biti vrlo brzo reduciran.

"Svakako da će na pripreme ići manje fudbalera, nego što ih trenutno imamo na raspolaganju. Treba istaći da svi daju svoj maksimum i doprinos radu i da mi neće biti lako izabrati putnike u Hercegovinu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dogovorena su i prva dva duela na pripremama u Hercegovini.

"Da, 4. februara idemo u Međugorje. Prema planu ostajemo dole 12 dana, a prvi duel igramo sa Leotarom, a nakon toga i Sutjeskom iz Foče. Igrat ćemo još dva pripremna duela, a protivnike ćemo dogovoriti na licu mjesta. Ono što je poznato je i da ćemo generalku odigrati sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva, pred sami start prvenstva.

Top Komentari

balunv
Pusti spisak vi imate ......
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi