Olimpik se za Velež sprema u Neumu

Vukovi bruse formu

Olimpik se za Velež sprema u Neumu

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika od ponedjeljka se nalaze u Neumu gdje će obaviti završni dio priprema za drugi dio sezone Prve lige FBiH. Vukovi sa Otoke vrijedno rade svjesni zadataka koji ih oočekuju u nastavku sezone, a problem izabranicima Dine Đurbuzovića za sada predstavlja samo kiša. 

"Uslovi su dobri, kiša stalno pada pa nam malo otežava rad, ali uglavnom momci stignu sve odraditi i zadovoljni smo. Ne znamo još da li ćemo ovdje odigrati i neku prijateljsku utakmicu, a plan je da se u nedjelju vratimo u Sarajevo", istakao je za SportSport.ba sportski direktor Olimpika Emir Hadžić.

Tako ostaje veliko pitanje da li će Vukovi sa Otoke odigrati generalku do meča sa Veležom kojim će otvoriti drugi dio sezone 03.03. na svom stadionu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi