Čuveni Oliver Kahn je 'ohladio' Raiolu: Bayern ima druge planove
Foto - EPA

Ne žele Haalanda

Čuveni Oliver Kahn je 'ohladio' Raiolu: Bayern ima druge planove

M. Šljivak

Agent Erlinga Haalanda Mino Raiola jučer je objavio imena četiri kluba koji su u trci za potpis fenomenalnog napadača Borussije iz Dortmunda.

Raiola je objavio kako su u konkurenciji za dovođenje čudesnog Norvežanina Manchester City, Barcelona, Real Madrid i minhenski Bayern.

"On će napraviti naredni korak za karijeru", rekao je Raiola za njemački Sport1 i nastavio je:

"Bayern, Real, Barcelona i Manchester City su među klubovima gdje može ići", poručio je Raiola.

Međutim, Bayern navodno nije previše zainteresovan za Haalanda jer će kompletan transfer 21-godišnjeg napadača koštati oko 300 miliona eura.

Njemački list Bild navodi kako je prioritet bavarskog velikana produžetak saradnje s Robertom Lewandowskim i oni će učiniti sve da Poljaka zadrže na Allianz Areni.

Prvi čovjek kluba Oliver Kahn preferira novi ugovor za Lewu ispred eventualnog dovođenja Haalanda i navodno nema namjeru da se uključi u borbu za Norvežanina.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

O dolasku norveškog napadača u klub nije želio pričati ni menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola.

"Haaland? Sljedeće pitanje. Ne pitajte me takve stvari jer vam neću odgovoriti", kratko je poručio Pep Guardiola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fele
Malo su se svi opametili, nema divljanja sa ciframa.
8 0
Klicko
Ako ode negdje u englesku ili špansku ligu treba mu ugovor dat po zasluzi.Naime,prelazak iz njemačke(ne tako jake lige) je veliki rizik za pomenute klubove.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi