6

Komentari (6)

Klicko
Ako ode negdje u englesku ili špansku ligu treba mu ugovor dat po zasluzi.Naime,prelazak iz njemačke(ne tako jake lige) je veliki rizik za pomenute klubove.
Krivaja Zavidovići
Sigurno da su zainteresovani jer Leva će na početku sljedeće sezone imati 34 godine i njegova vrhunska karijera se bliži kraju međutim Bajern ne želi da učestvuje u licitiranju i enormnom dizanju cijene što bi napravilo disbalans u ekipi...
user1582456981
Nece Bayern dat tolike pare nikada, zalosno je sto menadzeri uzimaju para kao da igraju oni... jos tate stricevi i ostalii pa gdje sve ide... Nadam se da ce se sve vratit u normalu i da ce ovo divljanje stat.
Miskee
Ode on u City...
Fele
Malo su se svi opametili, nema divljanja sa ciframa.
Thierry.Henry
Bayern je uvijek bio pametan..ali ovo je bas preslo sve granice..Igrac vrijedi npr 70mil a ukupan Transfer 300mil.. Jos 230mil nekome, tati,menageru ,mami,komsiji .hahah..bas ,bas preserevanje, ali dok je ovaca nece falit vune.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.