Oliver Kahn ismijavao "primadonu" Ronalda, osveta nije mogla biti slađa

Legendarni Nijemac

Oliver Kahn ismijavao "primadonu" Ronalda, osveta nije mogla biti slađa

Admin Čaušević

Oliver Kahn dolazi iz drugačije generacije fudbalera.

Legenda Bayerna i reprezentacije Njemačke je poznata po tome da nikada na terenu nije voljela primadone i da je vrlo često ulazila u sukob sa glumcima na terenu.

Kada je Cristiano Ronaldo počinjao da igra Kahn je već bio na zalasku karijere, a vrijeme je pokazalo da čuveni golman i nije veliki fan poznatog Portugalca.

Ronaldo je poznat kao neko ko je vrlo često volio da ističe svoje mišiće prilikom proslave golova, posebno je to bilo vidljivo dok je igrao za Real Madrid.

Bayern Munich: Kahn upset with comments from Robert Lewandowski

Poznata je i anegodata kako je Kahn jedne prilike ismijao Ronalda. Bilo je to prije šest godina nakon Realovog meča Lige prvaka protiv Wolfsburga.

Oglasi

"U posljednje vrijeme češće viđam Ronaldove trbušnjake nego ženine grudi", poručio je tada Kahn. Bilo je to na proljeće 2016. godine.

Cristiano Ronaldo at Madrid was more than just goals. The end feels cold |  Soccer | The Guardian

Tada su Kraljevi izgubili sa 2:0 u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka, da bi u revanšu slavili sa 3:0 te su prošli dalje uz hat-trick koga drugog nego Ronalda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, ta izjava kao da je bila okidač za Ronalda pošto je na kraju te sezone s Realom osvojio Ligu prvaka te je postigao 51 gol.

Osim toga uspio je osvojiti i Zlatnu loptu pa se može reći da je bez obzira na Kahnovo ismijavanje Portugalac bio taj koji se posljednji smijao.

Top Komentari

vence
Pa iz izjave se i ne vidi da je bas ismijavanje.. Mozda ga je jedbostavbo hvalio i to tako sto je rekao da Ronaldo cesce daje golove, nego sto on hebe.
7 0
RuthlessDyni
Naslov nema veze s tekstom. Čim sa ga vidio znao sam ko je pisao.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti