Ronaldo je opet napravio show, ali reakcije njegove majke obilaze svijet
Foto: Screenshot

Liga nacija

Ronaldo je opet napravio show, ali reakcije njegove majke obilaze svijet

E. Ganibegović

Portugal je sinoć u 2. kolu A2 grupe Lige nacija s 4:0 deklasirao Švicarsku. 

Prvo ime utakmice bio je Cristiano ronaldo koji je postigao dva gola i to u razmaku od 35. do 39. minute, a još jedan mu je poništen na otvaranju drugog poluvremena.

Na stadionu Jose Alvalade bila je prisutna i njegova majka Maria Dolores dos Santos Aveiro (67), poznata po svojim emotivnim reakcijama kada je njen sin dominantan na terenu.

I kod prvog i kod drugog pogotka Ronaldova majka nije mogla obuzdati emocije i briznula je u plač. U 39. minuti čak je nekontrolisano plakala, smijući se i davala osjećaj da će ostati bez zraka.

Pogledajte dijelom kako je to izgledalo.

Naime, Ronaldo je priznao da je u jednom trenutku svojoj majci zabranio da gleda njegove važne utakmice, jer se dvaput onesvijestila dok ga je uživo gledala iz lože.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ono što za Portugal slijedi jeste nova domaća utakmice i to protiv Češke za tri dana, dok 12. juna gostuju Švicarskoj. 

Top Komentari

Miskolizac
Covjek je masina, sve pohvale za Ronalda.
8 0
NEUTRAL
Dobra mu mama ! Starka prava!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti