7

Komentari (7)

Mele
Van Basten, Zlatan i Pipo, najbolje devetke Milana. Ibra nosi 11, ali je spic svakako. Zao mi je sto Pipu nije Dzeko zamjenio, da je iz Wolsburga stigao tamo, sigurno bi bio klasa i golgeter.
Gogi82
Joj golcine protiv Barce.
thekupus
Slična Džekinom golu protiv Chelsea
Saimai1316
Puno sam ga puta gledao,jednostavno covjek je najlukaviji napadac ikad,ali nekako sam se uvjek cudio da takav tip napadaca svjetski priznat,a svaki put kad je trebao nekog da dribla to je bilo komicno za gledati,naravno ja sam tad kontao da si pravi napadac samo ako znas da driblas ??
K78
Al zato kad bi mu sad var povukao one idiotske linije..... vise od 80% golova bi mu bili ponisteni.... Pipo legenda..... hahahaha
Dr.Lehrer
Apsolutna istina, lik rođen u ofsajdu... Al uvijek nekako na samoj liniji, nikad dovoljno da se svira... I naravno nadavao se Pippo takvih golova more. Kakva legenda!
Noone
Pa pametan bio. Možeš napraviti 100 ofsajda niko ti neće nista reći.. Od 100 jednom će biti uredno i biti ćeš zapamćen... Prosto se čovjek nije obazirao na to
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.