Slavni fudbaler uhvaćen u prevari, njegova supruga šokirala: "Francuzi vjeruju u sve kao ku*ve"

Manekenka ga je fotografisala i poslala medijima

Slavni fudbaler uhvaćen u prevari, njegova supruga šokirala: "Francuzi vjeruju u sve kao ku*ve"

Admin Čaušević

Uspješni i poznati fudblaeri su magneti za žene zbog čega su i vrlo skloni prevarama. Problemi nastaju tek kada se sve informacije, pa i fotogrofije pojave u javnosti. Zna to i igrač koji se opravdano smatra najpotcjenjenijim igračem današnjice. 

Možda na prvu djeluje kao da je za njega fudbalska lopta nepoznat predmet, vrlo često se i zna obrukati, međutim nebrojeno puta je pokazao da je istinski majstor u kaznenom prostoru.

Sa 53 gola najbolji je strijelac jedne od najboljih reprezentacija ikada, bez obzira što je konstantno osporavan. Prigovara mu se i zbog učinka u klubovima. Ipak, kada se sve karte stave na stol istina je da je gdje je god igrao davao značajan doprinos.

Osvojio je Svjetsko prvenstvo, Ligu prvaka, šampionske pehare u Francuskoj, Engleskoj i Italiji kao i niz kupova. Čak je na jednom meču Lige prvaka uspio zabiti četiri gola, to dovoljno govori o njegovoj klasi.

Riječ je o Olivieru Giroudu, sadašnjem članu Milana, te nekadašnjem napadaču Montpelliera, Chelseaja i Arsenala. Na njegovo dovođenje klubovi su potrošili oko 35 miliona i može se reći da im se vratio svaki uloženi cent.

Oglasi

Dok je bio član Arsenala Giroud je napravio najveću grešku u svom životu. Bilo je to 2014. godine kada je iako oženjen završio u hotelskoj sobi sa atraktivnom manekenkom Celiom Kay.

Prvobitno je sve Francuz negirao, ona je iskoristila priliku te je fotografisala Girouda u donjem vešu te poslala pikantne fotografije britanskim tablodima. Zbog čega je fudbaler bio primoran da se izvini.

"Izvinjama se svojoj ženi, svojoj porodici. Sada se moram boriti za svoju porodicu i za svoj klub, da dobijem njihov oprost. Ništa drugo sada nije važno", poručio je on.

Uslijedila je šokantna reakcija supruge Jennifer koja je stala u odbranu svog muža te mu je odmah oprostila prevaru.

Oglasi

"Francuzi ne znaju pravilno čitati engleske novine. Vjeruju u sve što pročitaju na internetu kao kur*e", poručila je ona te dodala:

"Novinari pišu samo ono što se prodaje! To je tako francusku i generalizirajuće!"

Jennifer je cijeli svoj život podredila iskusnom francuskom napadaču

Iako je po prirodi vrlo diskretna i suzdržana, Jennifer kad javno govori, ne propušta priliku pružiti podršku svom suprugu. Ludo zaljubljena u sportistu, čak je i svoju profesionalnu karijeru žrtvovala za njega.

"Nemam karijeru kakvu sam trebala imati, ali ne žalim ni za čim. Imam dovoljno sreće da mogu iskoristiti svoju djecu pa se posvetim porodici."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nedostaje mi posao, ali maksimalno koristim druženje sa svojom djecom", otkrila je ona.

Jennifer je po struci dermatolog, bila je uspješan i u poljima kozmetologije, ali je to sve žrtvovala kako bi provodila vrijeme sa svoje troje djece, Jade, Evanom i Aaronom te suprugom Olivierom.

Top Komentari

MaDaj
Nista mi nemoze bit smijesnije od izjave da neko “žrtvuje” karijeru za dijecu hahahhaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi