Olmo o Barceloni: Nije to moj posao, razmišljam samo o nogometu
Udarna igla hrvatskog prvaak

Da li će napustiti Modre već ove zime?

Olmo o Barceloni: Nije to moj posao, razmišljam samo o nogometu

Samir Mlaćo

Dani Olmo iza sebe ima sjajnu polusezonu u redovima Dinama. Trenutno važi kao najskuplji eksponat u izlogu Modrih, a njegova cijena je 25 miliona eura.

Navodno je za njegove usluge zainteresirana i Barcelona, koja ga želi vratiti u svoje redove, a u razgovoru za Sport. es Olmo je kazao da ne razmišlja o tome.

"Barcelona je jedan od najboljih klubova svijeta i ne postoji nogometaš koji tamo ne želi igrati. Ipak, mojim transferom se bave moj agent i otac, mene to ne zanima. Ja sam usredotočen na ono što je moj posao, a to je nogomet", kazao je Olmo.

Priznaje da mu je odlazak iz Barce bila jedna od najtežih odluka u životu. Trenutno se odmara u Terrassi, rodnom mjestu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Ovdje imam dugogodišnje prijatelje, pa sam iskoristio priliku da budem malo sa njima", dodao je nogometaš koji je u Dinamo stigao 2014. godine.

Ove polusezone je upisao 26 nastupa u svim takmičenjima uz četiri pogotka i sedam asistencija.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi