Gurao prst u analni otvor protivnika, a kada je sudija pokazao da će gledati VAR propao je u zemlju!

Nevjerovatna situacija na utakmici u Meksiku

Gurao prst u analni otvor protivnika, a kada je sudija pokazao da će gledati VAR propao je u zemlju!

Endin Čaušević

Queretaro i Atlas igrali su sinoć u okviru petog kola meksičke Aperture, a pobjedu su na kraju ostvarili gosti koji su slavili sa 2:1. No, meč je u potpunosti obilježio detalj iz 62. minute kada je igrač Queretara dobio direktan crveni karton jer je protivničkom igraču tokom duela gurao prst u analni otvor.

Mečevi u Meksiku su puni tenzija na terenu i na tribinama, a u cijelom tom fanatizmu se itekako zna i pretjerati.

Najbolji primjer dolazi nam su utakmice Queretara i Atlasa koja je ostala u sjeni onoga što je uradio igrač domaćeg tima Omar Mendoza, a kada je prikazan usporeni snimak mnogi su ostali zgrožani potezom fudbalera Queretara.

Atlas je u finišu prvog poluvremena uspio da povede sa 1:0 kada je Solari pogodio iz penala. Queretaro se vratio u finišu utakmice golom Gulartea za 1:1, no u sudijskoj nadoknadi Atlas dolazi do gola i velike pobjede, a junak je bio Zapata.

Međutim, sve lijepe poteze i golove sinoć zasjenio je Mendoza svojim užasnim potezom kojeg su na TV ekranima gledatelji vidjeli nekoliko puta dok je glavni sudija gledao VAR snimak.

Oglasi

Mendoza je bio u jednom duelu s igračem Atlasa, a kako mu nije mogao uzeti loptu odlučio se na potez koji je zgrozio fudbalski svijet.

Igrač Queretara je stavio prst u analni otvor svog protivnika koji je pao na teren i odmah se požalio glavnom sudiji šta se desilo. Mendoza je mislio da će se izvući, no reagovao je i četvrti sudija koji je savjetovao da se pogleda VAR snimak.

Kada je glavni sudija gledao ponovljeni snimak imao je šta da vidi, a potom je bez ikakve dileme Mendozi pokazao direktan crveni karton i put ka svlačionici.

Fudbaler Queretara se nije mnogo bunio jer je i sam bio svjestan da su kamere snimile njegov užasan potez, te je bez previše prigovora napustio teren, a snimak s ovog meča ubrzo je postao glavna tema fudbalske javnosti širom svijeta.

Inače, Atlas je ovom pobjedom stigao na peto mjesto na tabeli sa devet bodova, dok je Queretaro na 12. poziciji, ali ima samo dva boda manje u odnosu na sinoćnjeg protivnika.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Proklete *****čine
1 0
makelele
I jel metno ulje?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti