Omazići ponovo slavili, sigurne pobjede Mladosti, Orahovice, Željezničara...

Prva liga TK

Omazići ponovo slavili, sigurne pobjede Mladosti, Orahovice, Željezničara...

S. Mlaćo

Jučer su odigrani svi susreti 10. kola Prve lige Tuzlanskog kantona.

Lider Omazići 1937 slavili su na gostovanju kod NK Mladost iz Tinje 4:2. Za goste su pogađali po dva puta Alen Čehajić i Edis Čolić, a za domaće po jedan pogodak su postigli Asmin Dedić i Adnan Kabilović.

Isti rezultat viđen je u duelu DSK i Polet 4:2 (Samed Imamović, Armin Bekrić, Adnan Baraković , Armin Salkić - Mirsad Memišević, Anel Salihović).

Mladost iz Kikača je na Tom Cat areni savladala NK Doboj Istok sa sigurnih 4:1. Dva puta je za domaće pogađao Ermin Avdibašić, a po jednom Hasan Užićanin i Semir Mujkanović. Jedini pogodak za goste djelo je Bakira Đulića.

Orahovica je sa 4:0 nadigrala Ingram (Dženid Gogić, Nermin Karić, Jasmin Mujić, Selmir Rožanica), dok je je Željezničar u Dobošnici sa čak 6:0 savladao Jedinstvo (L). Po dva puta su mrežu gostiju Damir Bundić, Elvir Sakić i Edin Musić.

Vražići 92 su bili bolji do Proletera 4:0 (Mirza Mujkić, Muhamed Šerifović, Emir Slomić i Sead Slomić).

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Mladost je u Velikoj Brijesnici savladala Rijeku 3:0 ( Ajdin Škrebo, Milan Martić i Medin Buljić), a Trešnjevka FK Gornji Rahić 2:0 (Adnan Mujkanović, Mirne Šećić).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti