Onana je dotakao dno - Manchester United dovodi 36-godišnjeg golmana

Već trenira sa njima

Onana je dotakao dno - Manchester United dovodi 36-godišnjeg golmana

Esmer Oštraković

Čelnici Manchester Uniteda, ali i trener ove ekipe Ten Hag iz dana u dan pronađu način da iznenade svoje navijače. Većinom negativno, ali i to je vid iznenađenja.

Sada su ljudi iz Manchester Uniteda dozvolili igraču koji je bez kluba da trenira sa prvim timom uoči utakmice sa Aston Villom.

Erik ten Hag nije doveo niti jedno pojačanje u januarskom prijelaznom roku, a a Jadon Sancho, Donny van de Beek, Hannibal Mejbri, Facundo Pellestri i Alvaro Fernandez otišli su na posudbe.

Veliki broj imea bio je povezivan sa dolaskom na Old Trafford, a neka od njih su Jarrad Branthwaite, Jean-Clair Todibo, te Ronald Araujo, ali ništa od toga se nije desilo.

Navodno je posljednjeg dana prijelaznog roka Ten Hag pokušao da dovede još jednog napadača kako bi malo skinuo breme sa mladog Rasmusa Hojlunda koji u posljednje vrijeme igra sjajno. Na kraju se ni to nije desilo.

Oglasi

"Nije tajna da sam htio dovesti napadača", rekao je Ten Hag, te je nastavio:

Povreda Martiala dovela nas je do toga da nemamo kvalitetnu zamjenu, ali nije bilo moguće pronaći nekoga ko nam odgovara", rekao je treber Manchester Uniteda.

Nakon mnogih imena koja su se dovodila u kontekst sa Manchester Unitedom kako stvar stoje desit će se čudan februarski potpis.

Naime, iskusni golman trenira sa Manchester Unitedom i ubrzo bi trebao potpisati ugovor sa ovim timom.

Joe Lewis napustio je Aberdeen nakon sedam godina provedenih u ovom klubu i preko 250 upisanih nastupa, a sada je počeo da trenira sa Manchester Unitedom i očekuje se njegov potpis.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako navode engleski mediji čak postoji i opcija da mu Ten Hag, ukoliko potpiše ugovor, pruži priliku ispred Onane koji ove sezone brani katastrofalno.

Ono što dodatno ide u prilog Lewisu jeste to da Tom Heaton na kraju sezone napušta Manchester Unitet.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kaliopi
Zaista se nekad divim kako retardirane naslove imate.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi