Chelsea nastavlja da se bruka - Plavci navijačima priredili novu veliku sramotu
FOTO: EPA

Poraženi na domaćem terenu

Chelsea nastavlja da se bruka - Plavci navijačima priredili novu veliku sramotu

E. Oštraković

Fudbaleri Chelseaja priredili su novu sramotu svojim navijačima jer su na svom terenu poraženi od Wolverhamptona sa čak 4:2.

Nevjerovatno je da Chelsea igra ovako loše, ali protivnici to itekako znaju iskoristiti i na kraju upisati ubjedljivu pobjedu.

Nije se činilo da će stvari izgledati ovako na kraju utakmice kada je Palmer u 19. minuti postigao gol za vodstvo domaće ekipe.

Stvari na početak samo tri minute kasnije vraća Cunha nakon asistencije Gomesa. Do kraja prvog poluvremena Wolverhampton dolazi do preokreta. Igrala se 43. minuta kada je Disasi postigao autogol.

U drugom poluvremenu još dva gola u mreži Chelseaja. Prvo je Cunha postigao svoj drugi gol, a igrala se 63. minuta.

Isti igrač kompletirao je hat-tric golom sa bijele tačke u 82. minuti, a konačan rezultat postavio je Silva golom u 86. minuti.

Oglasi

Fudbaleri Manchester Uniteda ostvarili su rutinsku pobjedu od 3:0 na svom terenu protiv West Hama.

Nakon prvog poluvremena domaći tim imao je prednost od 1:0. Jedini gol viđen je u 23. minuti, a strijelac je bio Hojlund.

Na otvaranju drugog poluvremena Garnacho postiže gol za 2:0, a isti igrač postavlja konačan rezulat golom u 84. minuti susreta.

Bournemouth i Nottingham Forest odigrali su neriješeno, a konačan rezultat susreta bio je 1:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Domaći su imali prednost od 5. minute kada je Kluivert postigao gol, a Hudson-Odoi je pogodio za goste u 45. minuti.

Golova u drugom poluvremenu nije bilo, te je utakmica završena sa 1:1.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1
A nema komentara kad Mancho dere
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi