Opšta tuča nakon meča La Lige
Foto - EPA

Žestoko je bilo

Opšta tuča nakon meča La Lige

M. Šljivak

Opšta tuča izbila je jučer nakon meča španske La Lige između Getafea i Villarreala.

Gosti su u ovom susretu slavili sa 1:3, a na putu prema svlačionici nastao je pravi haos i tuča između fudbalera dva tima. .

Glavnu ulogu imao je golman Villarreala Mariano Barbosa. On je s leđa udario fudbalera domaćeg tima Nyoma, a interesantno je svakako da je igrač Getafea od sudije dobio crveni karton.

Nije se na tome završilo. Još nekoliko fudbalera oba tima zbog sukoba je dobilo crvene kartone. Među njima su Allan Romero, Iborra,Daniel Suarez, Xabier Etxeita, a zaraćene strane je odvajala policija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Izvjesno je da će La Liga pokrenuti istragu protiv svih učesnika sukoba i mogli bi dobiti zaista žestoke kazne.

Ono što je sigurno je da će barme zbog crvenih kartona propustiti naredne akcije svog tima, a vidjet ćemo kakve će biti daljne posljedice.

Top Komentari

Fareus1921
Ako se tuča desila u tunelu koliko ja znam sudija nema pravo dat kartone jer su napustili teren
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi