Ornek žestoko reagovao: Trener Čelika se nije lako pomirio sa sudijskom odlukom
Trener Čelika smatrao je da je njegov igrač prije fauliran.

Zeničani nisu bili zadovoljni odlukom Jelića

Ornek žestoko reagovao: Trener Čelika se nije lako pomirio sa sudijskom odlukom

S. Mlaćo

Sjajan meč na Koševu su odigrali Sarajevo i Čelik (3:1).

Sarajevo je prvo povelo i to pogotkom Selmira Pidre, da bi 'medvjeđu uslugu' svom timu napravio bek gostiju Mahir Mehić koji je u 37. minuti kod rezultata 1:0 zaradio svoj drugi žuti karton, odnosno crveni.

Zeničani su tada na terenu ostali sa deset igrača, a sudijska odluka je izazvala velike proteste sa klupe Čelika. Adnan Ornek, šef struke, čak je i ušao u teren, smatravši da je prethodno Rahmanović napravio faul nad Mehićem.

Ipak, glavni sudija Frano Jelić nije mislio tako i odlučio je Mehića ranije poslati pod tuš. U video prilogu možete pogledati ovu situaciju koja je uzrujala trenera Čelika i procijeniti da li je bio u pravu ili ne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hasanze
Greška sudije, nije dorastao ovakvim utakmicama.
24 12
fudorama
Greška sudije i to velika, trebao je pokazati još jedan crveni karton. Trener mu se šeta po terenu. Cirkus
13 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi