Osamio se na klupi: Dok je zvijezdama Uniteda bilo svejedno on je bio skrhan i razočaran

Crveni đavoli ne idu u Ligu prvaka

Osamio se na klupi: Dok je zvijezdama Uniteda bilo svejedno on je bio skrhan i razočaran

Admin Čaušević

Manchester United definitivno neće igrati u Ligi prvaka naredne sezone nakon remija s Huddersfieldom (1:1). 

Svakako je to razočaravajući ishod za Crvene đavole koji su tokom sezone imali uspona i padova. S Joseom Mourinhom na klupi su se gajile i šampionske ambicije, ali je nakon niza loših rezultata Portugalac smijenjen pa ga je naslijedio Ole Gunnar Solskjaer.

Dolazak Norvežanina je probudio nadu da se može izboriti Liga prvaka, ali nakon što je mladi trener potpisao stalni ugovor stvari su krenule po zlu.

Neigranje u Ligi prvaka značit će i odlazak mnogih igrača te predstavlja otežavajuću ukolnost za gradnju novog tima.

Neki igrači su optuženi za manjak zalaganja i borbenosti, međutim jednom fudbaleru Uniteda se ne može ništa prigovoriti.

Scena poslije jučerašnje utakmice najbolje pokazuje koliko je Scottu McTominayu stalo do uspjeha Crvenih đavola.

McTominay koji je bio strijelac jedinog gola za goste snimljen je kako potpuno skrhan i razočaran sjedi na sam na klupi stadiona John Smith.

McTominay je dečko koji ima poseban karakter, veoma je ponizan, agresivan na poseban način, hrabar, on je poseban dečko", rekao je Mourinho u septembru o ovom veznjaku.

Crvenim đavolima sigurno u ekipi treba više igrača koji imaju stav kao ovaj 22-godišnjak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bihboj
Dobar je može još da napreduje ali je puno bolji od Freda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi