Oscar neće u Juventus
Foto: EPA

Ne ide iz Chelseaja

Oscar neće u Juventus

M. Šljivak

Ime brazilskog veznjaka Oscara često se spominje u kontekstu prelaska u Juventus.

Italijanski prvak pokazuje veliko zanimanje za 23-godišnjeg Brazilca. Smatraju ga idealnim igračem za svoj tim, ali Oscar ne želi napustiti Chelsea.

"Znam da se mnogo govori o mom prelasku u Juventusu. Međutim, ja sam veoma sretan u Chelseaju. Prošle godine sam potpisao novi ugovor i želim ovdje ostati još dugo. Ostajem ovdje i ne idem nigdje", rekao je Oscar. 

Tako će brazilski veznjak ostati na Stamford Bridgeu, gdje se nalazi od 2012. godine, kada je stigao iz Internacionala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stara dama će se okrenuti dovođenju drugih igrača, a spominju se dolasci Marija Gotzea ili Juliana Draxlera.

Oscar je tijekom tri sezone u Chelseaju postigao 18 pogodaka u 94 nastupa. U ovom periodu osvojio je titulu prvaka Engleske, jedan Liga kup te Europsku ligu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.