O'Shea upitan za revanš protiv BiH
Foto: EPA

Loše vijesti za O'Neilla

O'Shea upitan za revanš protiv BiH

Kapiten irske reprezentacije John O'Shea upitan je za uzvratnu utakmicu baraža protiv BiH.

Iskusni fudbaler Sunderlanda se povrijedio 25. novembra u susretu protiv Newcastlea i kada se činilo da će se oporaviti prije očekivanog vremenskog perioda, on je obnovio povredu pred današnji meč sa Southamptonom. 

"Ne mislim da će igrati. Nakon obnove povrede mislim da nije ni blizu povratka i teško da će biti spreman u periodu od deset dana. Do jučer je trenirao i sve je bilo u redu, ali ovog jutra je ponovo osjetio bolove"; kazao je trener Sunderlanda za engleske medije. 

Podsjećamo, prva utakmica između BiH i Irske igra se u Zenici 13. novembra, dok je uzvrat na rasporedu tri dana kasnije u Dublinu. Za obje utakmice vlada veliko interesovanje i nema sumnje da će tribine na Bilinom polju i Aviva stadionu biti ispunjenje do posljednjeg mjesta. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.