12

Komentari (12)

Bit ce gusto bit ce 0:2
Hitne i neupitne zamjene za Stevanovica,Pavica,Bogija i Kemu.Ostalo se sve da nekako krpit stim da Veselinovic ostane na klupi.
SrcuDragaBojaPlava
**** ti bogi majku vise u picku brkatu...od maribora ga vuces hljeb ti majku **** daj mu paoire i njemu i stani i TAČKA . . . . . . TACKA KRAJ SA ZELJOM
starmac
Rekao sam prije 2 kola da je STILIC van seriski igrac i da mi nije jasno da nije nasao klub poslije LEHA da igra u jos jacem klubu nego ide na Kipar i pravi korak unazad.Zeljo bez Stilica je prosjecan klub.A sad opet udri minuse i ne DIPR a nace se onaj sto je tako odgovorio.HVALA na gostoprimstvu pravim navijacima ZELJE-Manijacima.
zaboti janos
Darkwood
Malo je reći da se grohotom smijem. Ko je nama sve trener. Ako ti je otac bio stručnjak ne znaci da si i ti to.
Plavi orkestar
Sve ovo što Amar prica smo mi vidjeli,cak mnogo puta ove godine.Mi navijaci ne mozemo ništa promjeniti ali strucni štab na celu sa Amarom moze i mora.Dogorilo je do nokata,što bi rekli.Ne moze se bez golmana,centarhalfa i bez par brzih igraca titula ganjati.Ne moze.Svi u klubu se moraju uhvatiti posla i pokazati vecu ozbiljnost ili nam se crno piše.
velez mo
POSTENO AMARE,SAMO OVO JE TEK POCETAK,IDUCU POLU SEZONU IDEMO SVAKU NA POBJEDU,CILJ SE PROMJENIO I OVE GODINE PUCAMO NA EVROPU
SeoRusilac
Honduras
ovaj hutbu drzi subotom hadziefendija haha
Rajvosa2019
Iskreno , nije covjek nista slago
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti