25

Komentari (25)

south
Brko Zavidne duse mogu da ti ga puse
Edin
Ne navijam ni za kog, ali jedna stvar, Zeljo dao 23 gola a Velez 8 golova. Pa nisu 25 golova mogli ukrasti......
Edin
Pardon, Velez dao 9 golova, dakle razlika je 14 golova......
Syr
a kakve veze Velez ima sa Amarom? a da Velez treba poraditi na realizaciji.. treba. Da je iskoristio 50% kreiranih sansi il 100% prilika imali bi blizu golova kao i Zeljo..a samim tim i bodovno mnogo blizi. Ako nastave igrati ovako kao od pocetka..zavrsice Velez medju 4 najbolje ekipe..ako ne bude padova i povreda vecih..i ne pisem ovo zbog ove dvije vezane pobjede..nego zbog igre i stvaranja prilika. Jedinu utakmicu koju nisam gledao je protiv Radnika i tu ne znam kako je bilo
Mikidk
Odvratan tip pravo
encco
Sve je jasno kao noć i dan :D Sve što radiš Amare,taman je,taman je :D
milivoje
Jel hadzimilimetar gledao ovo?
andi
Neče biti prvak sigurno,nema ekipu za to,jedino može treči biti ili četvrti,nije to ekipa ZEBE,ADILOVIĆA,KERLE,BOGIČEVIĆA,STANIĆA,SVRAKE,,ADIL Z ADVIJE SEZONE 50GOLOVA SA KUPOM,ZEBE 30 ASUSTENCIJA,teško je onu ekipu sastaviti,,ali eto idemo da vidimo,SARAJEVO JE OPET JAKO,tu su TUZLA SITI KOJA ČE SE DODATNO POJAČATI SIGURNO NA ZIMU,ZRINJSKI I ŠIROKI A I BORAC NIJE ZA ODBACITI,VELEŽJE TU DO 8 ILI 9 MJESTA,ostali borba za opstanak.
Bulle
daj izbaci ovo č majke ti kaže se će se pojačati.
tbra
Zeljo ima najjaci napad u ligi druze. Stilic, ermin zec, veselinovic, ramovic i krpic. Realno strasan napad.
Mostar
Sto niste dobili u Mostaru nego ste se provukli kroz iglene usi ponisten nam cist gol I Osimo kaze sta je Silic vidio Kad je Brandoa dodo Fajicu 2-0 cist gol I da vam je sviro onaj penal bilo bi 2-1, a ne 1-1 na toj itakmici ste se pravo provukli, ali nema veze Zato cemo vas gore na grbavici. I da vidimo taj vas strasni napad... M.U.S.V.D.G
tbra
Bili ste bolji i zasluzili ste pobijediti bez obzira na ponisten gol (mislim da je opravdano ponisten). Los dan jbg ali realno Zeljo je jaci od Veleza za klasu i to ce se i pokazati.
Plavi orkestar
Pa da nam je sudija svirao dva cista penala i da je igracima Veleza dodjelio 3 cista crvena kartona bilo bi rezultat kao veceras.Zahvalite se sudiji,kojem ste za onakvo sudjenje sigurno veliku cifru istresli,a i vi bi prošli ko’ i Zvjezda veceras.
Kiss
nemozetako
kakva bola 3 crvena jeai normalan i kakva 2 penala. Orkestre drogiras se opasno, saberi se nosta od toga nije trebalao da bude sto si napisaom Samo je gol ponisteni lose odsudio, trebao ga je priznati, ostalo je sve odradio sudika za svaku pohvalu. Pricamo o sudijama?? mozda da spomenemo kako Slobodi nike sviran cist penal na Grbavici pri rezultatu 2 2??? Mozda ne sviranje faula nad igracom Celika na nekoh 30 metara od vaeg gola i pusti vas da istrcite kontru i postignete gol?? Suti sudike ne spominji kada vas oni i guraju
Edin
Sve prosjecni igraci. Mozda u nasoj ligi ti momci nesto vrijede, ali po meni losi igraci. Jedini dobar igrac koji je zadnjih 10 godina igro na Grabavici je Stevanovic, ostalo katastrofa. Zebu sam gledo 20 puta. Prvo sto je debeo, drugo sto je spor.
Samojuve
Bivši slobodin napad
tbra
veselinovic krpic jedino, asim zec je na tribinama
Plavi orkestar
Amar majstor svoga posla.Dokazi su tu.I više se ne sjecam kad sam Zelju odgledao a da nisam strepio,a svaku gledam godinama,i veceras se i to desi.Bilo je uzivanje.
nijepoznat
Amare najjaci si
DamirT
Cuj imamo bodova koliko smo zasluzili a najmanje 6-7 sudijskom kradjom osvojili...
Bulle
Uopste covjek nije seljacina, covjek je vrlo inteligentan, vrlo siroko vidjenje ima svega, direktan, objektivan, profesionalan...svaka cast. Ja bih njega stavio za selektora BiH, mislim da bi mnogo toga unaprijedio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.