Osim sa Al Kharitiyathom u četvrtfinalu Emir Cupa

Ekipa Amara Osima protiv Rayyana

Osim sa Al Kharitiyathom u četvrtfinalu Emir Cupa

E. Čaušević

Al Kharitiyah kojeg s klupe predvodi bh. stručnjak Amar Osim saznao je protivnika u četvrtfinalu Emir Cupa.

Ekipa Amara Osima prije desetak dana izborila je plasman u osminu finala Emir Cupa nakon pobjede protiv Qatara u šesneastini finala rezultatom 1:0.


U osmini finala Osimovi izabranici su odmjerili snage sa Al Arabijem i slavili su nakon boljih izvođenja jedanaesteraca. U regularnom dijelu Osimova ekipa je vodila u dva navrata, no Arabi se uspijevao vratiti, da bi pobjednika odlučila penal lutrija.

Al Kharitiyah će snage u četvrtfinalu Emir Cupa odmjeriti sa ekipom Rayyana. Također, u ovoj fazi još se sastaju Sailiya - Lekhwiya, Ahli Doha - Al Jaish i Gharrafa - Al Sadd. 

Ukoliko Osmimova ekipa uspije da prođe u polufinale Emir Cupa sastat će se protiv boljeg iz duela Gharaffa - Al Sadd.v

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi