Osim skratio spisak: Trojica igrača s probe napustila Željinu bazu

Pripremaju se u Livnu

Osim skratio spisak: Trojica igrača s probe napustila Željinu bazu

E. Čaušević, foto: S. Mlaćo

Fudbaleri Željezničara punom parom rade na pripremama u Livnu pred početak nove sezone Premijer lige BiH.

Plavi se već nekoliko dana nalaze u Livnu gdje odrađuju glavni dio priprema, a odigrali su i tri prijateljske utakmice. Igrači Želje jutros su odradili lagani trening, dok im je trener Amar Osim ostatak dana dao slobodno.

Fudbaleri kluba s Grbavice prethodnih dana radili su žestokim tempom, te je Osim odlučio da im da ostatak dana slobodno, ali već sutra se nastavljaju starom ritmu.

Sutra će igrači Željezničara odraditi jedan trening, baš kao u četvrtak ujutru, a već ih navečer očekuje nova prijateljska utakmica na Pecari gdje igraju protiv Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, treba istaći da je Amar Osim odlučio skratiti spisak igrača koji su na pripremama, odnosno probi u Želji. Bazu Plavih danas su napustili Tarik Mušinović, Filip Jelović i Senedin Hadrović. Oni neće ostati s ekipom, ali će u Želji u budućnosti pratiti njihove igre.

Mušinović se vraća u FK Klis, Jelović u Vitez, dok će Hadrović nastaviti s igrama u dresu Tomislava.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
U četvrtak je utakmica sa širokim
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi