Ostaje li Hodžić na klupi Rudara?
Iskusni stručnjak radi sjajan posao u Rudaru, što nije prošlo nezapaženo.

Iskusni stručnjak polusezonu sa tim iz Kaknja okončao na petom mjestu

Ostaje li Hodžić na klupi Rudara?

S. Mlaćo

Kakanjski Rudar polusezonu u Prvoj ligi FBiH završio je na petom mjestu. Kakanjci su pokazali svoje kvalitete, promovisali mlade igrače koji čine okosnicu timu, te u klubu svakako mogu biti zadovoljni. 

Zasluge za dobre rezultate pored igrača i Uprave kluba svakako uveliko idu na račun šefa struke Kakanjaca Fadila Hodžića koji se početkom ove godine vratio u Rudar.

Posložio je kockice u drugom dijelu prošle sezone, a zatim u novu sezonu krenuo sa veoma respektabilnom momčadi. Malo sportske sreće nedostajalo je Kakanjcima da završe odmah iza jesenjeg prvaka Veleža, a Hodžić je u 'vatru' odlučio gurnuti nekoliko golobradih mladića koji su povjerenje opravdali na najbolji mogući način. U isto vrijeme devedeset posto tima čine domaći igrači što je zaista prava rijetkost u bh. nogometu, s obzirom da se nerijetko vjeruje isluženim strancima.

I kakanjska publika svjesna je Hodžićevog kvalitetnog rada, ali pitanje da li će ovaj stručnjak koji će uskoro postati i vlasnik UEFA Pro licence u narednom periodu sjediti na klupi Rudara.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naime, interesovanje za Hodžićem pokazale su i momčadi iz Premijer lige, a svi u Rudaru svjesni su da bi njegov odlazak mnogo poremetio klub, te sjajnu atmosferu u svlačionici u narednom periodu. 

Top Komentari

Metropoljac
Cilj svakog trenera jeste da napreduje pa ukoliko se treneru Rudara ukaže prilika zašto da je ne iskoristi i dokaže svoj potencijal na višem nivou
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi