"Osvojili smo duplu krunu, ne možete ništa prigovoriti"

Gnabry je bio jasan

"Osvojili smo duplu krunu, ne možete ništa prigovoriti"

S. Mlaćo

Gotovo stalno je na meti kritika hrvatski stručnjak Niko Kovač. Iako se činilo još davno da će dobiti otkaz na klupi Bayerna, to se nije desilo.

Hrvatski stručnjak nije se predavao u teškim momentima, iako su udari na svim poljima bili žestoki. Govorilo se i o sukobu sa Hasanom Salihamidžićem, te pojedinim igračima, no na kraju je sve završilo dobro po Kovača.

Serge Gnabry iza sebe ima sjajnu sezonu, te ističe da se Kovaču nema šta zamjeriti.

"Nisam mišljenja da smo razočarali. U Ligi prvaka smo ispali od Liverpoola koji je kasnije postao prvak", rekao je Gnabry.

O Kovaču je jasno kazao.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bayern je drugačiji klub. Uprkos svim problemima, osvojili smo duplu krunu. Ne možete kriviti Kovača", dodao je nogometaš koji je na kraju sezone izabran za najboljeg igrača sezone.

Gnabry je protekle sezone za Bayern odigrao 42 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 13 golova uz devet asistencija. Pokazao se kao veliko pojačnje nakon što je prošlog ljeta stigao iz Hoffenheima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi