Otac mlade zvijezde tražio dva traktora od Juventusa, a sada se oglasio i Moise Kean

Nije baš u dobrim odnosima s ocem

Otac mlade zvijezde tražio dva traktora od Juventusa, a sada se oglasio i Moise Kean

Endin Čaušević

Moise Kean je postao senzacija italijanskog fudbala zbog sjajnih igara za Juventus i reprezentaciju Italije.

Ovaj 19-godišnji napadač se već nekoliko godina nalazi na velikoj sceni, ali je konačno uspio da zablista i u dresu Juventusa. Dobio je poziv u selekciju Italije što je itekako iskoristio i jasno je da je pred njim blistava budućnost.

Međutim, prije nekoliko dana njegov otac je šokirao javnost na Apeninima objavom da mu je Juventus dužan i to dva traktora. Oni nisu baš u dobrim odnosima, a navodno Kean nema namjeru da se to promijeni pogotovo nakon izjave njegovog oca.

„Veoma sam srećan zbog njega, čak i ako imam problema sa Juventusom. Neće mi dati više ulaznica za stadion. Odvojio sam se od Moiseove majke i ona je u prošlosti htjela odvesti dječaka u Englesku. Obećao sam Juveu da ću ga zadržati u Italiji, ali sam za uzvrat tražio dva traktora. Rekli su da to neće biti problem, ali ih još nisam dobio", rekao je njegov otac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, mladi Kean se danas odmah oglasio i demantovao sve što je rekao njegov otac, te otkrio da baš i nisu u dobrim odnosima.

"Traktori? Ne znam o čemu pričate. Čovjek koji sam danas sam postao zahvaljujući mojoj majci i to vam sve govori. Nikada ne zaboravite osobu koja vas je hranila", napisao je mladi napadač Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi