Otac Moisea Keana optužuje Juventus: "Dužni su mi dva traktora!"

Sin mu postao zvijezda

Otac Moisea Keana optužuje Juventus: "Dužni su mi dva traktora!"

E. Škorić

Otac italijanskog napadača Moisea Keana tvrdi da mu je Juventus dužan dva traktora.

Devetnaestogodišnji napadač italijanske reprezentacije prošao je omladinske selekcije Juventusa i sigurno je da će u budućnosti biti veliki igrač, iako je već sada zablistao na velikoj sceni.

Keanova mama je jučer ispričala kako su bili siromašni, ali da je potpis ugovora s Juventusom riješio njihove probleme, a sada je o svom sinu ponosnu govorio i otac.

"Zahvaljujem Bogu, jer je to velika radost za cijelu porodicu", rekao je Biorou Jean Kean za Rai Radio 1.

"Neću biti na stadionu za večerašnju utakmicu sa Lihtenštajnom, ali ću ga gledati u baru sa svojim prijateljima i razveseliti ga. Moise je navijao za Inter kao dijete, jer je volio Obafemija Martinsa i stalno me gnjavio za dres. Igrao je za Torino, ali sam ga poslao u Juve jer sam navijač Juventusa", ispričao je igračev otac.

„Veoma sam srećan zbog njega, čak i ako imam problema sa Juventusom. Neće mi dati više ulaznica za stadion. Odvojio sam se od Moiseove majke i ona je u prošlosti htjela odvesti dječaka u Englesku. Obećao sam Juveu da ću ga zadržati u Italiji, ali sam za uzvrat tražio dva traktora. Rekli su da to neće biti problem, ali ih još nisam dobio", otkrio je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada je mladiću Mario Balotelli najdraži igrač.

„Mario Balotelli je sada njegov omiljeni igrač, iako sam mu rekao da ne kopira Balotellija u svemu...".

Top Komentari

konjnakvadrat
Plugove i tanjirace
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi