Raiola napravio Facebook profil samo kako bi uvjerio ljude u ono što govori
Slavni agent u problemu zbog toga što se drugi lažno predstavljaju kao on

Lažno se predstavljali

Raiola napravio Facebook profil samo kako bi uvjerio ljude u ono što govori

E. Škorić

Poznati italijanski fudbalski agent Mino Raiola demantovao je stvari koje su kruže italijanskim medijima.

Navodno je Raiola upozoravao Juventus da mladi napadač Moise Kean "uvijek mora igrati", te da je izjavio da je sve radio da ga odvede u januaru u Milan.

Ispostavilo se da je Raiolina "izjava" lažna jer ju je tamošnji list Corriere dello Sport "dobio" na nekom od Raiolinih Facebook profila, a kojim očito ne upravlja on.

"Facebook profil sam napravio samo iz razloga da ljudi shvate da su drugi računi s mojim imenom lažni. Ne postavljam i nikada neću koristiti Facebook kako bih nešto komentarisao o sebi ili nekom drugom. Godinama se predstavljam na Facebooku i Linkedinu, a to nisam uopšte ja. To je sr**e", kazao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Raiola zastupa mnoge mlade i talentovane igrače u Italiji, a sada će očigledno najviše posla imati oko Juventusovog tinejdžera koji je nedavno postigao prvi gol u dresu Italije, a prethodno je dao dva gola u dresu Juventusa u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi