Otac od Evertonovog sakupljača lopti otkrio šta je njegov sin pričao s Jurgenom Kloppom

Uspio ga isprovocirati

Otac od Evertonovog sakupljača lopti otkrio šta je njegov sin pričao s Jurgenom Kloppom

Endin Čaušević

U velikom engleskom debiju koji se igrao u nedjelju na Goodisonu fudbaleri Everona i Liverpoola odigrali su utakmicu bez golova.

Ovaj meč obilježile su scene koje su se desile na samom kraju kada je trener Redsa, Jurgen Klopp, imao "sukob" s jednim od Evertonovih skupljača lopti.

Naime, on je stajao pored terena i ironično aplaudirao Kloppu što je na prvi naljutilo njemačkog stručnjaka. Ipak, na kraju se uspio nekako suzdržati i samo se nasmijao i uputio prema svlačionici svog tima.

Nakon svega na drušvenim mrežama oglasio se i otac ovog dječaka koji je poručio da je itekako ponosan na njega. Također, on se našalio kada je "otkrio" o čemu su Klopp i njegov sin pričali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To je moj sin. Ma to je samo bila mala rasprada Charlieja i Kloppa na kraju ništa ozbiljno. Ovi derbiji zbog toga imaju takvu draž i sve je bilo u duhu toga. Šta mu je rekao? Pa, Charlie ga je samo pitao šta misli o finalu Svjetskog prvenstva ha, ha, ha", rekao je otac ovog dječaka Steve Callaghan.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi