)
Otac sve dogovorio: Zaniolo potpisuje, zarađivat će daleko više nego do sada

Novi ugovom s Romom

Otac sve dogovorio: Zaniolo potpisuje, zarađivat će daleko više nego do sada

Edmir Škorić

Nicolò Zaniolo je, kako se izvještava, dogovorio novi ugovor s Romom.

Mladi i talentovani Italijan oduševio je igrama u dresu Rome ove sezone, posebno golovima protiv Porta u prvom susretu osmine finala Lige prvaka i nije ni čudo što je već sada na meti velikana.

Da bi se zaštitila, Roma je dogovorila novi ugovor sa mladim igračem i on je navodno prihvatio da potpiše na pet godina uz puno bolje uslove od ovih trenutnih.

Zaniolo je u Romu došao iz Intera za 4.5 miliona eura, s tim da je klub tada u suprotnom pravcu poslao Radju Nainggolana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prema pisanju Gazzette dello Sport, igrač i njegov otac ujedno i agent sastali su se s predstavnicima Rome kako bi dogovorili sve detalje oko novog ugovora.

Za igrača su se zanimali Juventus, Arsenal i Manchester United, a on bi umjesto dosadašnjih 330.000 eura trebao da dobija preko dva miliona eura po sezoni. Novi ugovor trajat će do juna 2023. godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
ma koga je on odusevio?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti