Otišao na okupljanje reprezentacije i nije se vratio, a iz kluba poručili: "Ne znamo gdje je"

Problem za Istru

Otišao na okupljanje reprezentacije i nije se vratio, a iz kluba poručili: "Ne znamo gdje je"

E. Čaušević

Fudbaleri Istre jučer su u gostima remizirali protiv Gorice (1:1) u meču 12. kola HNL-a.

Istra je uspjela da dođe do boda na gostovanju kod Gorice, a gol za 1:1 postigao je Bande početkom drugog poluvremena.

Međutim, mnogi su zapazili da u sastavu gostiju nije bilo Mahmouda Abdallahija koji nije bio s ekipom na ovom gostovanju.

Abdallahi je dobio pozic reprezentacije Maurtanije i prije desetak dana je otišao na okupljanje. Odigrao je 88 minuta u dvije utakmice, ali se nije pojavio u Puli nakon toga.

Ovaj fudbaler se nije vratio u Pulu nakon reprezentativnih obaveza, a iz kluba su priznali da uopšte ne znaju gdje se on nalazi.

"Ne znam gdje je, samo znam da nije tu s nama", rekao je trener Istre Gonzalo Garcia nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Abdallahi je inače igrač Alavesa koji igra na posudbi u Istri. Ovaj 21-godišnjak je u dresu ovog kluba odigrao šest mečeva i uspio je zabiti dva gola.

U dresu reprezentacije Mauritanije upisao je 13 utakmica. Mnogima je nevjerovatno da niko u klubu ne zna gdje se on nalazi, te da Abdallahi nije javio zašto kasni s povratkom u Pulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi