Otkazan trening Bayerna, nešto se očigledno sprema

Je li Kovač bivši?

Otkazan trening Bayerna, nešto se očigledno sprema

Edmir Škorić

U Bayernu je krizna situacija. Nakon jučerašnjeg sramotnog poraza u Frankfurtu, mediji su puni nagađanja o sudbini trenera Nike Kovača.

Bayern je doživio debakl u Frankfurtu, a Kovaču se uveliko sprema otkaz, mada se klub ne oglašava, dok hrvatski stručnjak tvrdi da ne razmišlja o takvom scenariju i želi da odradi do kraja sezone u njemačkom prvaku.

Ekipa Bayerna nije ni otputovala iz Frankfurta , gdje je primila čak pet golova i postigla samo jedan, a bavarski klub već je objavio da se trening planiran za danas otkazuje. Trebao bi biti otvoren za javnost, ali neće biti, što znači da se mogu dogoditi mnoge stvari, ali javnost o tome za sada ništa ne zna.

Motivi za otkazivanje treninga nisu posve jasni, jer su njemački prvaci samo tražili razumijevanje. Bild nagađa da je možda zbog toga jer će se sastati čelnici Bayerna sa Kovačem, koji bi mogao dobiti vijesti koje ne želi da čuje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern ne djeluje toliko dominantno i sigurno kao ranije, toga je i Kovač svjestan, pa i svi u Bayernu, a špekuliše se da Hrvat ima još jednu šansu te da se uveliko razmatra dovođenje bivšeg trenera Juventusa Massimiliana Allegrija.

Kovač je 409 dana trener Bayerna, ali očigledno da neće još dugo biti na klupi minhenskog diva.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mile90
Nijedan trener bayerna nije imao losiju ekipu i manje podrske prvenstveno igraca. Od prvog dana mu rade iza leđa i o glavi, cekaju kiks
0 3
Terminator
To bi bilo to.Putuj Selma.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi